Studniówka 2015 - ZAPRASZAMY !!!


Idź do spisu treści

wesela 2014


Uczta Weselna


Propozycja menu weselnego dla 100 osób

Dania gorące:

Rosół z makaronem 100 porcji

Schab panierowany 40 porcji,
de volaille 40 porcji
zraz mielony w sosie 40 porcji
ziemniaki, bukiet surówek (surówka z białej kapusty, marchew z porem, sałatka z czerwonej kapusty lub buraczków)

Barszczyk czerwony z krokietem 100 porcji

Żurek staropolski z kiełbasą lub jajkiem 100 porcji


Przekąski:

Mięsa pieczone (schab z morelą, boczek, etc .) 2,5 kg
Wędliny (szynka, polędwica, baleron) 2,5 kg
Galantyna z drobiu na słodko lub ostro 100 porcji
Ryba po grecku 3 kg
Nóżki w galarecie 25 porcji
Tymbaliki z drobiu 25 porcji
Jajko po tatarsku 50 porcji
Śledź w oleju 50 porcji
Śledź w śmietanie 50 porcji
Sałatka z tuńczyka z ananasem 50 porcji
Sałatka jarzynowa 50 porcji
Pieczywo, masło
Pomidory, ogórki (świeże, kiszone, konserwowe), papryka

Kawa, herbata bez ograniczeń

Napoje zimne (opakowania 1,5–2,0 l. fanta, coca-cola, sprite, wody mineralne, soki w szklanych dzbanach) bez ograniczeń

Owoce (pomarańcze, banany, winogrona, etc.)
Ciasta (5 gatunków)


Cena: 2014 r. - 160 zł/os, 2015r. - 165 zł/os,


Przykładowe inne propozycje:
Deser lodowy 6 zł
Stół wiejski, staropolski (szynka z kością, kiełbasa wiejska, boczekwędzony, salceson, kaszanka, pasztet, ogórki kiszone, smalec – 2 rodzaje, chleb wiejski) 1000 zł.

Koszt pokrowców na krzesła 5 zł/os.

Propozycja menu weselnego dla 100 osób
wersja skrócona do 7 godzin



Dania gorące:


Rosół z makaronem 100 porcji
Schab z boczkiem, ziemniaki, bukiet surówek 100 porcji

Udko faszerowane z kapustą zasmażaną 100 porcji

Żurek staropolski z białą kiełbasą lub jajkiem 100 porcji


Przekąski:


Wędliny (szynka, polędwica, baleron) 2,5 kg
Galantyna z drobiu na słodko lub ostro 100 porcji
Śledź w oleju 50 porcji
Śledź po japońsku 50 porcji
Roladka z szynki 50 porcji
Schab ze śliwką w maladze porcji 50 porcji
Jajko Garnier na sałatce włoskiej 50 porcji
Sałatka z kurczaka z ryżem 50 porcji
Ryba po grecku 50 porcji
Pieczywo, masło
Pomidory, ogórki (świeże, kiszone, konserwowe), papryka

Kawa, herbata bez ograniczeń

Napoje zimne (opakowania 1,5–2,0 l. fanta, coca-cola, sprite, wody mineralne, soki w szklanych dzbanach) bez ograniczeń

Owoce (pomarańcze, banany, winogrona, etc.)
Ciasta - trzy rodzaje


Cena: 2014 r.-135 zł/os., 2015 r.- 140 zł/os.



Propozycja dotyczy przyjęć trwających maksymalnie 7 godzin, nie dłużej niż do godziny 02.00





Łódź, ul. Krzyżowa 10/12 tel. 602 459 459 | skarabeusz@skarabeusz.pl

Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego